Musikteatern 18 på Karelia – Följ med resan från början till slut.

Okategoriserade

Publiken ska vara förberedd på en känslosam teaterupplevelse…

6 Oct , 2017, 00.32 annettestrom

  Gallery

Hejsan!

Jag är Linus Mäkelä och är en av skådespelarna som kommer vara med på Karelia i vinter. Jag kommer att spela två roller i denna produktion Ivar & Jan. Tycker att det alltid är roligt med flera roller, det blir mera utmaning.

Aderton “18” är en ganska intressant pjäs enligt mig. Den kommer vara ganska krävande av oss skådespelare tror jag. Och publiken ska vara förberedd på en känslosam teaterupplevelse.

21.9 så var vi några från ensemblen på den årliga höstmarknaden i Ekenäs. Där stod vi tillsammans med tidningen Västra Nyland och marknadsförde pjäsen. De flesta reagerade bra men det var många som inte ens ville lyssna på vad vi skulle säga. Så det här med marknadsföring är ganska svårt enligt mig. Man måste verkligen göra något som får upp folks ögon. Jag hoppas verkligen att vi kommer att göra några andra PR framträdande. Det är nästan de bästa, man får träffa publiken närmare. Så håll upp ögonen när ni rör er i Raseborg och hoppas vi syns på en föreställning.

Linus Mäkelä, Ivar & Jan i Aderton

Foton: Chris Senn

En kommentar

  1. Kul och spännande att spela två roller. Jag blir så nyfiken. Står de på samma sida i inbördeskriget eller på olika?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Spam protection by WP Captcha-Free